KUNSTVÆRKET  ATELIERER
ATELIERER
9DD86A8B-BFAD-46A9-90E6-3DA54938518C.jpeg

OM KUNSTVÆRKET

Kunstværket/26KV er et atelier og tegnestue fællesskab og professionelt hus for kultur, kunst & design, beliggende i Svendborg (DK).
Til huset hører et showroom samt skole for kreativ og kunstnerisk udvikling.

Kunstværket Atelierer
Vestergade 26 Svendborg (DK)

Danish Art & Design Studio Collective · Svendborg, Fyn, Danmark (DK)

KUNSTVÆRKET ATELIERER
KVA.26

kunstvaerket_skole3.png

ATELIER & TEGNESTUE FÆLLESSKAB
SKOLE FOR KREATIV & KUNSTNERISK UDVIKLING
SVENDBORG (DK)

 

Kunstværket Atelierer (eller KVA.26) er et atelier og tegnestue fælleskab & tværfagligt kollaborativt krydsfelt for profesionelt udøvende kunstnere, designere, arkitekter, kulturskabere og beslægtede faggrupper.

Vi er situeret i Vestergade 26 centralt i hjertet af naturskønne og kulturrige Svendborg (DK), Sydfyns & Ø-havets hovedstad.

I vores atelierfællesskab er der desuden et lille showroom/galleri (åbent ved specielle lejligheder) og en skole for kreativ & kunstnerisk udvikling for børn & unge.

Nogle medlemmer har deres faste gang og arbejdsplads i huset. Andre benytter huset fleksibelt og ved behov i forhold til igangværende projekter & værkfaser, eller i forbindelse med afholdelse af foredrag og undervisning.

Det er Kunstværket Atelierer på hjerte er at være med til at formidle, opdyrke, konkretisere og manifestere værdien og væsentligheden af kultur, kunst & design som brændstof og værktøj til skabelse af unikke kreative løsninger og kunstneriske oplevelser af høj kvalitet.

E0008BCB-8755-4AC9-8574-84977D7B5C7A.JPG