KUNSTVÆRKET  ATELIERER
ATELIERER

OM KV.

Kunstværket/26KV er et atelier og tegnestue fællesskab og professionelt hus for kultur, kunst & design, beliggende i Svendborg (DK).
Til huset hører et showroom samt skole for kreativ og kunstnerisk udvikling.

Kunstværket Atelierer
Vestergade 26 Svendborg (DK)

Danish Art & Design Studio Collective · Svendborg, Fyn, Danmark (DK)

KUNSTVÆRKET ATELIERER


AKTUELT:
TILMELDING:
SOMMER KUNSTSKOLE
FOR BØRN

· UGE 27 & 31
I SAMARBEJDE MED TOTEM KUNSTSKOLE
MERE INFO

 

 
 

Kunstværket Atelierer (eller K.V.26) er et atelier og tegnestue fælleskab & tværfagligt kollaborativt krydsfelt for profesionelt udøvende kunstnere, designere, arkitekter, kulturskabere og beslægtede faggrupper. Vi er situeret i Vestergade 26 centralt i hjertet af naturskønne og kulturrige Svendborg (DK), Sydfyns & Ø-havets hovedstad.

I vores atelierfællesskab er der desuden et showroom/galleri (åbent ved specielle lejligheder) og en kunstskole for kreativ & kunstnerisk udvikling for børn & unge.

Nogle medlemmer har deres faste gang og arbejdsplads i huset. Andre benytter huset fleksibelt og ved behov i forhold til igangværende projekter & værkfaser, eller i forbindelse med afholdelse af foredrag og undervisning.

Det er desuden Kunstværket Atelierer på hjerte er at være med til at formidle, konkretisere og manifestere værdien og væsentligheden af kultur, kunst & design som brændstof og værktøj til skabelse af unikke kreative løsninger og kunstneriske oplevelser af høj kvalitet.

 
 

KUNSTVÆRKET SOCIAL

 
 

 
kunstvaerket_skole3.png