KUNSTVÆRKET  ATELIERER
ATELIERER

WORKSHOP

WORKSHOPS

 
 

WORKSHOPS

KUNSTVÆRKET ATELIERER

 
 
sommerkunstskoleplakat_web.jpg
 
 

sommer kunstskole for børn
UGE 27 & 31
I SOMMERFERIEN
KUNSTSKOLERNE KUNSTVÆRKET & TOTEM

 

Er du mellem 8 og 13 og har lyst til at bruge noget af din sommer på at lave kunst sammen med andre børn, er dette måske en mulighed for dig.  Vi tilbyder undervisning i uge 27 og 31.

du tilmelder dig en uge af gangen.

INTRODUKTION:
Kunstværket og TOTEM Kunstskole har i år slået sig sammen om at afholde kreativ workshop i skolernes sommerferie. Workshoppen i uge 27 kommer til at foregå på Kunstværket ATLIERER i centrum af Svendborg, hvor vi bruger bymiljøet som inspiration. Workshoppen i uge 31 kommer til at foregå på Totem kunstskole lokaler i hyggelige landlige rammer, — kun 4 km fra Svendborg centrum, tæt ved Hallingskoven.
Alt efter vejret arbejder vi både indendørs og udendørs.

I løbet af ugen kommer vi bla. til at arbejde med: Kunstnerisk udtryk indenfor tegning/ maleri, skulptur-arbejde i forskellig materiale, keramik ( kun i uge 31). Børnene får teknik og materialekendskab til de forskellige kunstforme OG HÅRDVÆRK vi arbejder med. Børnene får egne brugbare objekter og kunstværker med hjem. Workshop afsluttes med en festlig fernisering. 

Praktisk info:
Undervisningen er hver dag fra 8.45 - 15.15.
Workshoppen koster 1500 kr for alle 5 dage, inkl. materialer og eftermiddagsmad.
Tilmeldingen er bindende, dog tilbagebetales kursuspris ved afbud inden 3 uger fra workshop pånær 400 kr som dækker materialer.

Kurset bliver oprettet ved minimum deltagelse af 8 børn pr. uge

Hvis kurset afmeldes af undervisere tilbagebetales det fulde depositum inkl. materialeudgift.

UNDERVISERE:
Kunstværket ATELIERER:
Pernille Møller, Uddannet illustrator og designer fra Designskolen Kolding (2012). Hun er medstifter af Kunstværket Atelierer og kunstskole hvor hun både underviser og arbejder til dagligt. 

TOTEM KUNSTSKOLE:
Kathrine de Place Bjørn ER Uddannet på Designskolen Kolding indenfor beklædning og tekstil, OG arbejder hovedsageligt med billedkunst og keramik. Underviser i egen kunstskole ’TOTEM’ og med kreative fag på Svendborg Ungdomskole.
facebook.com/iamtotem.DK

 

TILMELDING SKAL SKE VIA TOTEM’s TILMELDINGSSYSTEM:


KONTAKT OS GERNE
FOR SPØRGSMÅL ANG. WORKSHOPS
PERNILLE MØLLER
STUDIO@PERNILLEMOELLER.COM
T (+45) — 20 44 — 89 02


 

 
kunstvaerket_skole3.png